Bestyrelsen

Carsten Helles Rasmussen

Formand
Registreret revisor, landbrugstekniker.
Carsten arbejder med revision og rådgivning i VKST rådgivning. Carsten er valgt til kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune for partiet Venstre. Carsten bor i Højby i Lejre Kommune.

Laura Lundager Jensen

Næstformand
Laura er præst i Osteds grundtvigske valgmenighed. Laura underviser desuden som lektor på Københavns Professionshøjskole og Nødebo Skovskole. Laura bor i Osted i Lejre Kommune

Henrik Nevers

Bestyrelsesmedlem
Cand. mag. i musikvidenskab og dansk, master i gymnasieledelse.
Henrik er rektor for Roskilde Gymnasium siden 2013, og er formand for foreningen Danske Gymnasier. Henrik bor i Gevninge i Lejre Kommune.

Mikael Ralf Larsen

Bestyrelsesmedlem
Bachelor i pædagogik.
Mikael arbejder som leder af Kirke Såby Skoles SFO og er derudover valgt for partiet SF til Lejre Kommunes kommunalbestyrelse. Mikael bor i Sæby i Lejre Kommune.

Bodil Sø

Bestyrelsesmedlem
Bodil er leder af LOF Kursuscenter Øst, Liberalt oplysningsforbund i Greve, Køge, Ringsted, Roskilde og Solrød. Bodil har arbejdet med rekruttering af unge til uddannelse og job. Uddannet designer fra Danmarks Designskole – og arbejder også som selvstændig med markedsføring og rådgivning. Bodil bor i Karise i Faxe Kommune.

Martin Lastrup Hviid

1. supplant
Martin er eksportingeniør og arbejder med eksportsalg af medicinsk udstyr. Formand for Kr. Såby skole´s bestyrelse. Martin bor i Kirke Såby i Lejre Kommune.

Hasse Traberg-Andersen

2. supplant
Hasse er uddannet arkitekt og friluftsvejleder og leder konsulentvirksomheden Funda-Mental. Hasse arbejder med udvikling af det enkelte menneske, teams og organisationer. Hasse bor i Nødebo i Hillerød Kommune.