Bestyrelsen

Carsten Rasmussen

Bestyrelsesformand
Uddannet lærer med speciale på erhvervsskoleområdet. Borgmester for Bramsnæs kommune 1994-2002. Borgmester i Lejre Kommune 2016-2021. Valgt til kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune for Socialdemokratiet. Carsten bor i Kirke Hyllinge i Lejre Kommune.

Carsten Helles Rasmussen

Næstformand
Registreret revisor, landbrugstekniker.
Carsten arbejder med revision og rådgivning i VKST rådgivning. Carsten er valgt til kommunalbestyrelsen i Lejre Kommune for partiet Venstre. Carsten bor i Højby i Lejre Kommune.

Bodil Sø

Bestyrelsesmedlem
Designer fra Danmarks Designskole.
Bodil er leder af LOF Kursuscenter Øst, Liberalt oplysningsforbund i Greve, Køge, Ringsted, Roskilde og Solrød. Bodil arbejder også som selvstændig med markedsføring og rådgivning. Bodil bor i Karise i Faxe Kommune.

Henrik Nevers

Bestyrelsesmedlem
Cand. mag. i musikvidenskab og dansk, master i gymnasieledelse.
Henrik er rektor for Roskilde Gymnasium siden 2013, og er formand for foreningen Danske Gymnasier. Henrik bor i Gevninge i Lejre Kommune.

Mikael Ralf Larsen

Bestyrelsesmedlem
Bachelor i pædagogik.
Mikael arbejder som leder af Kirke Såby Skoles SFO og er derudover valgt for partiet SF til Lejre Kommunes kommunalbestyrelse. Mikael bor i Sæby i Lejre Kommune.

Bente Aldinger

Suppleant
Rudolf Steiner Helsepædagog.
Bente arbejder med psykisk sårbare mennesker og har tidligere været leder af Hørhaven ved Ringsted. Bente bor i SkovHastrup i Lejre Kommune.

Mette Højby Germansen

Suppleant
Lærer, cand. pæd. i antropologi
Mette arbejder som lektor på Absalon med at uddanne fremtidens pædagoger. Mette bor i Frikøbing, et bæredygtigt bofællesskab i Hvalsø i Lejre Kommune.