Loading...

Korte kurser i 2023

Lejre Højskole tilbyder korte kurser, hvor målgruppen er voksne eller unge.

Samtale, samvær, krop
Lejre Højskoles korte kurser har fokus på natur, kultur og fællesskab, og på at udfolde højskoleforløb midt i Lejre-egnen, som har rigtig meget godt at byde på.

Et kursus på Lejre Højskole er sammensat, så dagen både inspirerer til nye tanker, til at vi bruger kroppen, og at vi mærker os selv på nye måder. Der er både plads til samtale, og til ro og fordybelse.

Vi arbejder med følgende sommerkurser i 2023

Sommerkurset ‘Filosofi, bevægelse, samtale’ blev en stor succes, og vi arbejder lige nu med at planlægge kurset i sommeren 2023 med fokus på nye, spændende filosofiske temaer.

Sommerkurset  ‘Vandringer og kulturbesøg i Nationalparken’ vil vi også gentage i sommeren 2023 i samarbejde med Nationalpark Skjoldungernes Land.

Vi vil rigtig gerne tilbyde maritim sommerhøjskole med fokus på sejlads i klinkbyggede joller i samarbejde med Kystliv Holbæk. Det arbejder vi på at få rammesat.

Vi vil også rigtig gerne have et kursus med fokus på “Sociale fællesskaber – livsnødvendige og besværlige”, fordi det med det fælles bare er rasende vigtigt og til tider også ret udfordrende.

Det aller vigtigste for mig er det hjertelige, åbne og nysgerrige møde mellem mennesker. Der, hvor vi mødes og taler om noget, der er vigtigt. Eller hvor vi gør noget sammen, som vi er optaget af. Eller hvor vi bare er stille sammen og mærker nærværet.

Forstander Heidi Hansen

Højskole ophold Korte kurser

25-29. juli 2022: Filosofi, bevægelse, samtale

Lejre Højskole tilbyder Filosofi, bevægelse, samtale

Læs mere her…

18-22. juli 2022: Vandringer og kulturbesøg i Nationalparken

Lejre Højskole tilbyder Vandringer og kulturbesøg i Nationalparken

Læs mere her…

11-15. juli 2022: Sociale fællesskaber – livsnødvendige og besværlige

Lejre Højskole tilbyder Sociale fællesskaber – livsnødvendige og besværlige

Læs mere her…