Vejledning

Alle elever tilbydes vejledningssamtaler 3 gange i løbet af et højskoleophold.

Hvorfor nu det?
Idéen med vejledning er, at du får sat ord på dine forventninger til højskoleopholdet. Du har måske noget, du gerne vil blive bedre til eller ønsker at være særligt opmærksom på. Samtalen skal støtte dig i at få fokus på det, som er vigtigt for dig.

Hvem vejleder?
Det vil være din huslærer, som bliver din vejleder. Huslæreren er den højskolelærer, som er knyttet til det hus, du bor i sammen med 9 andre elever.

Hvis du har særlige ønsker til vejledning, fx faglig vejledning i forhold til valg af uddannelse, så kan du få en anden højskolelærer som vejleder.

Hvor meget vejledning?
Du vil blive tilbudt en vejledningssamtale i begyndelsen, i midten og ved afslutningen af dit højskoleophold. Samtaler lægges ind i skemaet for ugens forløb.

Når der er brug for mere
Elever som er på højskole som led i et forløb med afklaring af uddannelses- eller jobparathed tilbydes samtaler så ofte, som det er aftalt i handlingsplanen for eleven. Her vil samtaler og handleplaner følge kommunens retningslinjer.

Vidnesbyrd
Når du afslutter dit højskoleophold, får du et kort vidnesbyrd, som er skrevet af højskolens lærere. Et vidnesbyrd sætter ord på, hvordan vi har set dig bidrage til fællesskabet, og hvor vi ser, at du har udviklet dig i den tid, vi har været sammen.

Højskole ophold – Lange ophold

Selvforsyning og bæredygtigt jordbrug

Lejre Højskole tilbyder Selvforsyning og bæredygtigt jordbrug

Læs mere her…

Natur- og Friluftsliv

Lejre Højskole tilbyder Natur- og Friluftsliv

Læs mere her…

Keramik

Lejre Højskole tilbyder Keramik

Læs mere her…

Kystfriluftsliv

Lejre Højskole tilbyder Kystfriluftsliv

Læs mere her…

Re-design og bæredygtigt håndarbejde

Lejre Højskole tilbyder Re-design og bæredygtigt håndarbejde

Læs mere her…

Bådebygger og Maritimt håndværk

Lejre Højskole tilbyder Bådebygger og Maritimt håndværk

Læs mere her…