Forside Værdigrundlag Linjer & Fag Ledelse Stedet

Natur  Kultur  Fællesskab

Hvad er Lejre Højskole for en slags højskole?

Samtale

Lejre Højskole er et sted med fælles samtale, fordi samtale giver os tryghed og tillid til hinanden.

Fællesskab

Elever på Lejre Højskole er med i fællesskaber. Vi bliver klogere på os selv, når vi gør noget med andre.

Levende kulturhistorie

Lejre Højskole er optaget af den danske kulturhistorie, som fortælling og som levet liv. Praksis der kan afprøves og erfares.

Læring med kroppen

Læring med kroppen åbner mulighed for at mærke verden og erfare, hvad det vil sige at flytte noget konkret i verden.

Hverdagsliv i naturen

Elever på Lejre Højskole lærer at være tryg og fortrolig med naturen, for at få glæde af naturens rigdom og ro, alene eller sammen med andre.

Madkunst

Fødevarer og måltidskultur åbner op for fællesskab, samtale og samvær. Alle elever deltager i at skabe fælles måltider, og alle lærer om kost og sundhed.

Krop-sjæl-ånd

Mennesker har brug for at undre sig over, og samtale om meningen med livet, og om at være menneske. På Lejre Højskole tager vi gerne de samtaler med åbent sind.

Foto på denne side er venligst udlånt af: Carsten Hvid, Kystliv Holbæk, Gitte Andersen og Bent Gringer.